Šport
17 ogledov

Kranjec z drugega na sedmo mesto

Robert Kranjec Anže Petkovšek
Robert Kranjec ni uspel zadržati odličnega drugega mesta po prvi seriji tekme smučarskih skakalcev za poletno veliko nagrado v Wisli. Končal je kot sedmi, zmagal pa je Avstrijec Thomas Morgenstern.

Avstrijec Thomas Morgenstern (236,7 točke) je zmagovalec uvodne tekme poletne velike nagrade v smučarskih skokih v Wisli. Drugi je bil Rus Pavel Karelin (235,5), tretji pa še en Avstrijec Gregor Schlierenzauer (231,4). Najboljši Slovenec je bil Robert Kranjec (222,8) - po prvi seriji celo drugi -, ki je na koncu zasedel sedmo mesto.

Ob Kranjcu sta v finalni seriji prve tekme poletne sezone na Poljskem nastopila le še Jure Šinkovec (187,7 točke), ki je na koncu napredoval na 23. mesto, in Peter Prevc (173,1), ki je bil 27. Brez finala so še po prvi seriji ostali Jurij Tepeš na 35., Mitja Mežnar na 43. in Dejan Judež na zadnjem, 48. mestu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice