Kranjec zaradi bolečin izpustil najljubšo tekmo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Slovenec se bo odpravil domov, kjer bo opravil zdravniške preiskave.
Oglej si celoten članek

Najboljšega slovenskega veleslalomista zadnjih nekaj sezon Žana Kranjca ni bilo na startu današnjega veleslaloma za svetovni pokal alpskih smučarjev v Adelbodnu. 

Kot je za STA sporočila zunanja sodelavka Smučarske zveze Slovenije za odnose z javnostmi Špela Pretnar, je Kranjec odpovedal nastop zaradi bolečin v hrbtu.

Alpsko smučanje Hud padec švicarskega asa

Kranjec se bo že danes odpravil domov, kjer bo opravil tudi zdravniške preiskave. To seveda pomeni, da Kranjca ne bo na startu tudi jutrišnjega drugega veleslaloma, ki ga bodo prav tako izpeljali v Adelbodnu.

Kranjec je lani 11. januarja v Adelbodnu kot prvi Slovenec osvojil veleslalomsko zmago na tem prizorišču v Bernskem višavju.

Daleč zadaj Štuhčeva pojasnila velik spodrsljaj na treningu

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.