Krhin: "O tem sem vedno sanjal"

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Največ trepljanja po rami izmed slovenskih legionarjev je bil deležen Rene Krhin, ki se je prešerno razveselil svojega krstnega zadetka v Serie A. Vsi vzponi in padci slovenskih legionarjev v minulem vikendu se skrivajo v razpredelnici.
Oglej si celoten članek

"Kot otrok sem sanjal o tem trenutku, bilo je prekrasno. Zelo mi je odleglo, ni bilo lahko. Vedno, ko me trener pošlje v igro, poskušam delati, kar mi naroči. Vem, da sta pred mano dva velika igralca (na njegovem položaju, op. a.), ampak vselej se trudim na vso moč. Zelo sem vesel za moštvo in tri točke," je za Sky povedal Rene Krhin po svojem premiernem zadetku v Serie A, ki si ga lahko ogledate TUKAJ. Zabil ga je rimskemu Laziu, ki ga je Bologna premagala s 3:1.

V Bundesligi je Mišo Brečko za Köln, ki je z 1:0 premagal Hertho, prispeval še tretjo zaporedno podajo. V drugi angleški ligi je Robert Koren proti Ipswichu (2:2) za svoj Hull zabil deveti gol v sezoni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.