Šport > Nogomet
28 ogledov

Krhin: "O tem sem vedno sanjal"

Reme Krhin Reuters
Največ trepljanja po rami izmed slovenskih legionarjev je bil deležen Rene Krhin, ki se je prešerno razveselil svojega krstnega zadetka v Serie A. Vsi vzponi in padci slovenskih legionarjev v minulem vikendu se skrivajo v razpredelnici.

"Kot otrok sem sanjal o tem trenutku, bilo je prekrasno. Zelo mi je odleglo, ni bilo lahko. Vedno, ko me trener pošlje v igro, poskušam delati, kar mi naroči. Vem, da sta pred mano dva velika igralca (na njegovem položaju, op. a.), ampak vselej se trudim na vso moč. Zelo sem vesel za moštvo in tri točke," je za Sky povedal Rene Krhin po svojem premiernem zadetku v Serie A, ki si ga lahko ogledate TUKAJ. Zabil ga je rimskemu Laziu, ki ga je Bologna premagala s 3:1.

V Bundesligi je Mišo Brečko za Köln, ki je z 1:0 premagal Hertho, prispeval še tretjo zaporedno podajo. V drugi angleški ligi je Robert Koren proti Ipswichu (2:2) za svoj Hull zabil deveti gol v sezoni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.