Šport > Nogomet
21 ogledov

Vroči Dedić zabil svojemu Bochumu

Zlatko Dedič v Južnoafriški republiki za zdaj nima težav. (Foto: Gregor Katič)
1/2
Žurnal24 main
Zlatko Dedić je v petek zabil že svoj deseti zadetek v drugi nemški Bundesligi. Primorec je zabil proti svojemu klubu Bochumu. V italijanski Serie B v polno tudi Jasmin Kurtić.

Zlatko Dedić se v sredo na prijateljski tekmi Sloveniji proti Škotski ni vpisal med strelce. Veliko bolj pa je bil uspešen v petek, ko je za Dynamo iz Dresdna zabil že deseti zadetek v letošnji sezoni druge Bundeslige. Dedić je s soigralci sicer gostoval pri svojemu klubu Bochumu, ki ga je posodil Dynamu. Primorec je z zadetkom vodilnim možem Bochuma dokazal, da si zasluži mesto v ekipi.

Dedić je v 11. minuti zabil za vodstvo z 1:0, ko se je uspešno izgonil prepovedanemu položaju, nato pa hladnokrvno premagal še vratarja. Igrišče pa je zapustil v 71. minuti.

Evrogol Kurtića

V petek se je med strelce vpisal tudi Jasmin Kurtić, ki kot posojen igralec Palerma igra v Serie B za Varese. Belokranjec je zabil ob zmagi Vareseja proti Vicenzi s 3:0, ko je bil v 38. minuti natančen po strelu s 30 metrov. Pravi evrogol, ki ga gotovo ne bo spregledal niti selektor Slaviša Stojanovič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.