Krhin rešil slovensko čast

Foto: EPA
Foto: EPA
Rene Krhin se je edini izmed slovenskih legionarjev v Italiji veselil napredovanja v 4. kolu italijanskega pokala. Slovenski reprezentant je igral 90 minut, po uspehu pa dejal, da je pripravljen na nove zmage.
Oglej si celoten članek

Vezist Bologne Rene Krhin je pri domači zmagi v italijanskem pokalu nad Livornom z 1:0, v 35. minuti je edini zadetek dosegel Pasquato, igral vseh 90 minut.

Krhin, ki se je nedavno v ekipo vrnil po daljši odsotnosti zaradi poškodbe je po zmagi za uradno stran kluba dejal: "Zelo pomembno za nas je, da smo se prebili v nadaljnje tekmovanje. Upam, da nam bo zmaga dala krila in bomo tudi v prvenstvu nadaljevali zmagovito pot.“

22-letni vezist, ki se je v začetku oktobra po poškodbi kolena po pol leta vrnil na nogometne zelenice se privaja na vlogo osrednjega vezista v Bologni, o tem pa pravi: "Vloga v ekipi mi je všeč. Po pol leta se ni enostavno vključiti v moštvo, zato se zahvaljujem trenerju za zaupanje in upam, da bom lahko tudi v prvenstvu moštvu pomagal do novih zmag, ki nas bi pomaknile po lestvici navzgor.“

Bologna je v prvenstvu predzadnja, po 14 odigranih tekmah ima 11 točk, toliko kot tudi zadnja Pescara.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.