Šport > Nogomet
16 ogledov

Krhin rešil slovensko čast

Rene Krhin Bologna EPA
Rene Krhin se je edini izmed slovenskih legionarjev v Italiji veselil napredovanja v 4. kolu italijanskega pokala. Slovenski reprezentant je igral 90 minut, po uspehu pa dejal, da je pripravljen na nove zmage.

Vezist Bologne Rene Krhin je pri domači zmagi v italijanskem pokalu nad Livornom z 1:0, v 35. minuti je edini zadetek dosegel Pasquato, igral vseh 90 minut.

Krhin, ki se je nedavno v ekipo vrnil po daljši odsotnosti zaradi poškodbe je po zmagi za uradno stran kluba dejal: "Zelo pomembno za nas je, da smo se prebili v nadaljnje tekmovanje. Upam, da nam bo zmaga dala krila in bomo tudi v prvenstvu nadaljevali zmagovito pot.“

22-letni vezist, ki se je v začetku oktobra po poškodbi kolena po pol leta vrnil na nogometne zelenice se privaja na vlogo osrednjega vezista v Bologni, o tem pa pravi: "Vloga v ekipi mi je všeč. Po pol leta se ni enostavno vključiti v moštvo, zato se zahvaljujem trenerju za zaupanje in upam, da bom lahko tudi v prvenstvu moštvu pomagal do novih zmag, ki nas bi pomaknile po lestvici navzgor.“

Bologna je v prvenstvu predzadnja, po 14 odigranih tekmah ima 11 točk, toliko kot tudi zadnja Pescara.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.