Krhin zanimiv za številne klube

Foto: EPA
Foto: EPA
Za slovenskega reprezentanta Reneja Krhina naj bi se v zadnjem prestopnem roku zanimali številni klubi, tudi Olympiacos in Everton.
Oglej si celoten članek

Inter bo v naslednjih 12 dneh odigral kar štiri tekme, zato naj bi priložnost dobili tudi nekaterri igralci, ki do sedaj niso prišli na vrsto za igranje v črno-modrem dresu. Med njimi tudi slovenski reprezentant Rene Krhin.

Mlademu vezistu pri Interju očitno zelo zaupajo, saj so v zadnjem prestopnem roku odkupili delež, ki ga je imela pri lasti nogometaša Bologna. Kasneje naj bi pri milanskem klubu zavrnili še povprašenja grškega velikana Olympiacosa, angleškega Evertona, Sampdorie in nemških klubov so zapisali na spletni strani fcinternews.it. 

"Če pričakujem, da bom igral? V tej sezoni bo klub potreboval prav vsakega igralca. Poskušal bom izkoristiti prav vsako priložnost, ki se mi bo ponudila," je sicer po vrnitvi v Inter, kjer je nesporni prvi vratar njegov reprezentančni kolega Samir Handanović, razmišljal 24-letni Krhin. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.