Šport
17 ogledov

Krhin zanimiv za številne klube

Hernanes Palacio Krhin Inter Milano Bologna Serie A Italija liga prvenstvo EPA
Za slovenskega reprezentanta Reneja Krhina naj bi se v zadnjem prestopnem roku zanimali številni klubi, tudi Olympiacos in Everton.

Inter bo v naslednjih 12 dneh odigral kar štiri tekme, zato naj bi priložnost dobili tudi nekaterri igralci, ki do sedaj niso prišli na vrsto za igranje v črno-modrem dresu. Med njimi tudi slovenski reprezentant Rene Krhin.

Mlademu vezistu pri Interju očitno zelo zaupajo, saj so v zadnjem prestopnem roku odkupili delež, ki ga je imela pri lasti nogometaša Bologna. Kasneje naj bi pri milanskem klubu zavrnili še povprašenja grškega velikana Olympiacosa, angleškega Evertona, Sampdorie in nemških klubov so zapisali na spletni strani fcinternews.it. 

"Če pričakujem, da bom igral? V tej sezoni bo klub potreboval prav vsakega igralca. Poskušal bom izkoristiti prav vsako priložnost, ki se mi bo ponudila," je sicer po vrnitvi v Inter, kjer je nesporni prvi vratar njegov reprezentančni kolega Samir Handanović, razmišljal 24-letni Krhin. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.