Šport > Nogomet
22 ogledov

Lazarević se seli v Chievo, Krhin podaljšal

jasmin kurtić dejan lazarević slovenska nogometna reprezentanca trening stožice Saša Despot
Dejan Lazarević bo v prihajajoči sezoni igral za Chievo, je potrdil nogometašev agent Marcel Kačinari. Rene Krhin podaljšal pogodbo z Bologno in Interjem.

Agent slovenskega nogometaša Dejana Lazarevića, Marcel Kačinari, je potrdil, da se je vezist Genoe dogovoril za prestop v Chievo. Kluba bosta nadarjenega slovenskega igralca zdaj imela v solastništvu. Lazarević, ki je zadnje tri sezone preživel na posoji pri Torinu, Padovi in Modeni, je podpisal pogodbo do leta 2017. 23-letnik tako ostaja v Serie A, čeprav sta se zanj zanimala tudi španski Valladolid in francoski RC Lens.

Krhin podaljšal z Bologno/Interjem

Kačinari, ki skrbi tudi za kariero Reneja Krhina, je prav tako potrdil, da je 23-letni vezist podaljšal pogodbo z Interjem in Bologno do leta 2016. Italijanska prvoligaša si namreč delita laštništvo nad slovenskim nogometašem. ''Rene ostaja v Bologni. Lazarević gre v Chievo,'' je povedal Kačinari.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.