Šport > Nogomet
24 ogledov

Serie A ali La Liga

jasmin kurtić dejan lazarević slovenska nogometna reprezentanca trening stožice Saša Despot
Prestopi. "Hvala bogu, da zanimanje za fante obstaja," pravi nogometni agent Marcel Kačinari.

Nogomet. "Kluba se pogovarjata o odškodnini, ta teden pričakujemo nekaj konkretnejšega. Dejan bo v naslednji sezoni igral v Serie A ali pa v La Ligi. Eno izmed teh opcij bomo zagotovo izpeljali," je o prestopu Dejana Lazarevića, ki je to sezono kot posojeni nogometaš Genoe igral za Modeno v Serie B, dejal Marcel Kačinari. Za hitronogega slovenskega reprezentanta se zelo resno zanima španski prvoligaš Valladolid.

Morda v Anglijo

Na tekmi proti Islandiji se je s prvim reprezentančnim zadetkom izkazal Rene Krhin. "Zadetek za reprezentanco je lepa spodbuda zanj in njegovo nadaljnje delo. Upam, da so poškodbe zdaj preteklost in bo njegova kakovost v naslednjih dveh letih le prišla do izraza," je o Krhinu povedal Kačinari in dodal: "Tako Bologna kot Inter si želita podaljšati solastniško pogodbo. Obstajajo tudi druge možnosti, a se za zdaj nagibamo k takšni odločitvi. Krhin je sicer najbolj cenjen v angleški ligi, a konkretneje o klubih za zdaj ne morem govoriti." Bo pa svojo športno pot na Otoku najverjetneje nadaljeval vratar Interja Vid Belec: "Kot kaže, se bo na posojo preselil v Anglijo v Premier League."

Še deset dni zmešnjave

Dvajsetletni Enej Jelenič naj bi ostal pri drugoligašu Padovi, vratar Jan Koprivec pa koleba med igranjem v Serie B in nadaljevanjem sodelovanja s Perugio. "Do 20. junija se bo veliko dogajalo. Trenutno je cela zmešnjava, nato pa bo večina reči zaključena," sklene Kačinari.

Komentarjev 1
  • alfredo 11:37 11.junij 2013.

    Kaj pa igralci propadajočega Kopra? Palčič, Črnigoj, Pučko, Blažič, Štulac...