Šport > Nogomet
27 ogledov

Iličić le podpis oddaljen od Fiorentine

Iličić Maresca Palermo Sampdoria Serie A Italija liga prvenstvo EPA
Nemški nogometni klub Bayer Leverkusen naj bi za prestop slovenskega reprezentanta Josipa Iličića ponudil 13 milijonov evrov. Za napadalnega vezista Palerma se še vedno zanimajo številni drugi velikani Serie A, Gazzetta dello Sport pa trdi, da se je Iličić že odločil za Fiorentino.

Josip Iličić bo v poletnem prestopnem roku zapustil Palermo, ki mu ni uspelo obdržati mesta v elitni druščini italijanske Serie A.

Bayer ponudil 13 milijonov

Odhod slovenskega reprezentanta je že potrdil predsednik Palerma Maurizio Zamparini, Iličić pa naj bi si želel kariero nadaljevati na Apeninskem polotoku. Zanj so se zanimali AS Roma, Fiorentina, Napoli, AC Milan in ne nazadnje Juventus, zdaj pa se je v lov vmešal še nemški prvoligaš. Bayer iz Leverkusna naj bi za Iličića ponudil 13 milijonov evrov. ''Iskreno lahko rečem, da v tem trenutku ne vem še nič,'' je povedal agent Amir Ružnić.

Italijanski mediji še poročajo, da se za Iličića zanima tudi Schalke, slovenski reprezentant pa naj bi že izbral ekipo, in sicer bo v prihodnji sezoni gral za Fiorentino.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.