Krhin zavrnil Olympiacos

Foto: EPA
Foto: EPA
Rene Krhin se po polletni sezoni v Cordobi želi vrniti v Španijo in je pred časom zavrnil Olympiacos.
Oglej si celoten članek

Rene Krhin še vedno išče nov klub, potem ko ga je milanski Inter preteklo sezono v januarju posodil v Cordobo. Zdi se, da Mariborčana zanima le še vrnitev v Španijo.

Za usluge 25-letnega otroka Maribora se zanimajo številni klubi, v tem trenutku je najbližje Granadi. Slednja se je z Interjem že dogovorila za prestop v višini okroglega milijona evrov, pogajanja z nogometašem pa menda potekajo precej bolj počasi.

Italijanski časnik Corriere dello Sport trdi, da bi lahko Štajerec kariero nadaljeval tudi v Grčiji. Zanj naj bi nedolgo tega ponudbo poslal Olympiacos, toda po poročanju omenjenega dnevnika je Krhin zavrnil možnost odhoda v Pirej. V prvi vrsti zaradi tega, ker si želi nadaljevati z igranjem v španski ligi. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.