Kriki bolečine, ki šokirajo

Foto: Print Screen dvigovanje uteži
Francoska dvigovalka uteži je utrpela dvojni zlom roke.
Oglej si celoten članek

Na evropskem prvenstvu v dvigovanju uteži se je hudo poškodovala 30-letna Gaelle Nayo Ketchanke. Francozinja, ki je nastopila v kategoriji do 76 kilogramov, je dvakrat neuspešno poskusila dvigniti 110 kilogramov, v tretjem poskusu pa je njena leva roka popustila pod (pre)velikim pritiskom in se zlomila kot vejica.

Nesrečna tekmovalka je kričala od bolečine. Režiser prenosa se je raje osredotočil na pretresene člane njene ekipe, medtem ko so v ozadju še vedno odmevali njeni kriki.

Pregled v bolnišnici je pokazal, da se je njena roka zlomila na dveh mestih, za nameček pa je utrpela še hudo poškodbo komolca. Trikratna evropska podprvakinja je na družbenem omrežjih pohvalila delo zdravniške službe in zapisala, da jo v domovini čakajo dodatna testiranja.

Občutljivim ogled posnetka odsvetujemo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.