Krimovke in Celjani dobili tekmece

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Rokometašice Krima Mercatorja bodo v skupinskem delu evropske lige prvakinj v sezoni 2015/16 nastopile v skupini A. Prav tako bodo v moškem tekmovanju v skupini A zaigrali Celjani.
Oglej si celoten članek

V skupini A so poleg Krimovk še norveški Larvik, ruski Rostov in zmagovalka predkvalifikacijske skupine 2, v kateri nastopajo danski Esbjerg, romunska Baia Mare, beloruski Minsk in turška Ankara.

V skupini B bodo igrali madžarski Ferencvaros, nemški Thüringer, hrvaška Podravka Vegeta in francoski Fleury Loiret, v skupini C danski Midtjylland, makedonski Vardar Skopje, avstrijski Hypo Niederösterreich in zmagovalka predkvalifikacijske skupine 1 (madžarski Györ, norveški Glassverket, nizozemski Dalfsen in srbski Radnički Kragujevac), v skupini D pa črnogorska Budućnost, romunska Bukarešta, švedski Sävehof in poljski Lublin.

Tudi Celjani v skupini

Tudi rokometaši Celja Pivovarne Laško so v avstrijski prestolnici dobili tekmece v prenovljeni evropski Ligi prvakov. Slovenski prvak bo v sezoni 2015/16 igral v skupini A, v njej so še nemški Kiel, madžarski Veszprem, francoski PSG, poljska Wisla Plock, hrvaški Zagreb, turški Bešiktaš in nemški Flensburg-Handewitt.

V skupini B bodo nastopili španska Barcelona, poljski Vive Tauron Kielce, makedonski Vardar Skopje, danski Kolding Koebenhavn, madžarski Pick Szeged, nemški Rhein-Neckar Löwen, švedski Kristianstad in francoski Montpellier.

Manj elitno skupino C tvorijo španska Naturhouse La Rioja, beloruski Meškov Brest, ruski Čehovski medvedi, portugalski Porto, srbska Vojvodina in slovaški Tatran Prešov, skupino D pa makedonski Metalurg Skopje, danski Skjern, ukrajinski Motor Zaporožje, švicarski Kadetten Schaffhausen, romunska Baia Mare in zmagovalec predkvalifikacijske skupine, v kateri bodo nastopili norveški Elverum, avstrijska Alpla Hard, Borac Banja Luka iz BiH ter nizozemski Lions.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.