Kristan priznal: "Storil sem napako"

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Po dnevu zatrjevanja, da je nedolžen, in da je zgodba o njegovi vinjenosti na treningu le izmišljotina kluba, se je slovenski reprezentančni vratar Robert Kristan v izjavi za javnost opravičil Medveščaku in sprejel kazen. Brock McBride na Twitterju objavil, da zapušča Telemach Olimpijo.
Oglej si celoten članek

"Napravil sem nepremišljeno napako zaradi katere sem si prislužil suspenz in kazen s strani kluba. Opravičujem se vsem soigralcem in klubu, najbolj pa navijačem, ki so meni in klubu stali ob strani celotno sezono. Veselim se ponovnega srečanja z ekipo v soboto in jim iskreno želim uspeh na odločilni petkovi tekmi v Salzburgu," je v izjavi za javnost zapisal Robert Kristan.

Nekdanji vratar Jesenic in slovenski reprezentant je za Delo le dan prej zanikal, da naj bi na trening svojega kluba v Zagrebu prišel v vinjenem stanju, češ da je bila zgodba le plod domišljije njegovega trenerja. Izjavo za javnost je medijem v četrtek posredoval njegov zastopnik Jure Košir.

Mimo uradnih kanalov pa se je od Telemacha Olimpije isti dan poslovil Brock McBride. Izvrstni Kanadčan se sodeč po zapisu na Twitterju v petek odpravlja v domovino in ekipi ne bo pomagal v boju za nov državni naslov.

"Zadnji dan v Ljubljani. Vračam se v Great White North (veliki beli sever, op. a.) čez poletje. Vso srečo fantom. Hvala navijačem za podporo," je zapisal McBride.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.