Šport
29 ogledov

Kristan priznal: "Storil sem napako"

hokej Slovenija Robert Kristan Saša Despot
Po dnevu zatrjevanja, da je nedolžen, in da je zgodba o njegovi vinjenosti na treningu le izmišljotina kluba, se je slovenski reprezentančni vratar Robert Kristan v izjavi za javnost opravičil Medveščaku in sprejel kazen. Brock McBride na Twitterju objavil, da zapušča Telemach Olimpijo.

"Napravil sem nepremišljeno napako zaradi katere sem si prislužil suspenz in kazen s strani kluba. Opravičujem se vsem soigralcem in klubu, najbolj pa navijačem, ki so meni in klubu stali ob strani celotno sezono. Veselim se ponovnega srečanja z ekipo v soboto in jim iskreno želim uspeh na odločilni petkovi tekmi v Salzburgu," je v izjavi za javnost zapisal Robert Kristan.

Nekdanji vratar Jesenic in slovenski reprezentant je za Delo le dan prej zanikal, da naj bi na trening svojega kluba v Zagrebu prišel v vinjenem stanju, češ da je bila zgodba le plod domišljije njegovega trenerja. Izjavo za javnost je medijem v četrtek posredoval njegov zastopnik Jure Košir.

Mimo uradnih kanalov pa se je od Telemacha Olimpije isti dan poslovil Brock McBride. Izvrstni Kanadčan se sodeč po zapisu na Twitterju v petek odpravlja v domovino in ekipi ne bo pomagal v boju za nov državni naslov.

"Zadnji dan v Ljubljani. Vračam se v Great White North (veliki beli sever, op. a.) čez poletje. Vso srečo fantom. Hvala navijačem za podporo," je zapisal McBride.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.