Kristan v dresu nove Olimpije

Foto: EPA
Foto: EPA
Dolgoletni slovenski reprezentančni vratar bo kariero nadaljeval v Ljubljani.
Oglej si celoten članek

Hokejisti ljubljanskega kluba HK Olimpija so se v novi sezoni, v kateri bodo nastopali v mednarodni alpski ligi, okrepili s 34-letnim dolgoletnim reprezentančnim vratarjem Robertom Kristanom.

Po negotovi usodi HDD Olimpije bo v dvorani Tivoli v novi sezoni igral le en klub, HK Olimpija, ki ga v vlogi predsednika vodi nekdanji reprezentant Tomaž Vnuk. Olimpija naj bi dobila novega sponzorja, ki bi jim skupaj s Hokejsko zvezo Slovenije (HZS) omogočil normalno finančno izpeljavo sezone. Kot kaže, bo v moštvu tudi nekaj igralcev iz HDD Olimpije, ki so zamenjali klub v prestopnem roku.

Kristan je izpustil lansko klubsko sezono in zato tudi ni nastopal v reprezentančnem dresu. Jeseniški vratar je bil del slovenske reprezentance na zimskih olimpijskih igrah leta 2014 v Sočiju, v preteklosti pa je igral tako za jeseniško in ljubljansko moštvo, pa za zagrebški Medveščak, nazadnje pa je igral na Češkem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.