Krka na pragu četrtfinala

Foto: Žurnal24 Djordević je bil tokrat najboljši strelec Krkašev (Foto: ABA)
Košarkarji Krke so v četrtem kolu drugega dela pokala eurochallenge v belgijskem Monsu premagali Dexio Mons Hainaut s 84:75 (18:22, 42:34, 64:58).
Oglej si celoten članek

Košarkarji Krke so si v Monsu na široko odprli vrata četrtfinala pokala eurochallenge. V drugem delu tekmovanja so zabeležili še tretjo zmago, še drugič so bili boljši od Dexie. Tokrat celo še nekoliko lažje kot pred mesecem v Novem mestu, ko so Belgijci po prvem polčasu celo vodili.

Tokrat so vodili le v prvi četrtini, v drugi pa so Novomeščani stvari vzeli v svoje roke, z delnim izidom 22:4 so si priigrali prednost, ki je niso več izpustili iz rok. Domači so se sicer nekajkrat približali, toda Novomeščani so imeli tokrat mirnejše roke kot prejšnji teden v pokalni tekmi proti Unionu Olimpiji.

Najbližje so domačim pustili priti pri rezultatu 55:60, nato pa so znali odgovoriti na vsak pritisk tekmecev in gladko prišli do zmage.

Eurochallenge, skupina J, 4. kolo:

Dexia Mons Hainaut : Krka 75:84 (22:18, 34:42, 58:64)
Taylor 14, Lewis 12; Djordević 19, Booker in Ikonić po 14

Pinar Karsiyaka : Antwerp Giants 80:86

Lestvica: 1. Pinar 7 točk, 2. Krka 7, 3. Dexia 5, 4. Antwerp 5

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.