Krka visoko poražena

Foto: Igokea/Nenad Vuruna Luka Lapornik
Košarkarji Krke so v 5. krogu lige Aba v Laktaših izgubili proti Igokei s 73:91 (19:25, 32:50, 54:67).
Oglej si celoten članek

Košarkarji Krke so v prejšnjem krogu doma premagali Partizan, tokrat pa so v gosteh s 73:91 izgubili proti Igokei, ki je prišla do druge zmage v sezoni.

Igokea je dosegla prvi koš na tekmi in potem vodstva ni več izpustila iz rok. Že v prvi četrtini so imeli gostitelji večkrat dvomestno število prednosti, največ so vodili za 12 točk, ob koncu četrtine pa je Krka zaostajala za šest. Gostitelji so bili boljši tudi v drugi četrtini in so razliko še povečali. V 18. minuti so povedli celo z 21 točkami razlike (44:23), kar je bila najvišja prednost na tekmi, polčas pa se je končal z minus 18 za Krko.

Tudi v drugem polčasu je Igokea ohranjala zanesljivo vodstvo. V 36. minuti so se Krčani približali na devet točk zaostanka (65:74), tri minute pred koncem tekme so gostje zaostajali za deset, potem pa so pobudo znova prevzeli košarkarji Igokee in visoko zmagali. Pri Krki je bil s 13 točkami sicer najboljši strelec Dino Cinac, ki je zadel tudi tri trojke.

Krka bo prihodnjo soboto v 6. krogu gostila Zadar, ki je še edini brez zmage.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.