Krka z novim organizatorjem igre

Foto: Profimedia Marinelli (desno) je lani igral za Cibono.
Marinelli (desno) je lani igral za Cibono.
Košarkarjem Krke se bo danes pridružil še Paolo Marinelli, 22-letni in 191 cm visoki organizator igre, doma iz Reke. Kot so sporočili iz kluba, je Rečan zadnja okrepitev kluba v sezoni 2017/18.
Oglej si celoten članek

Paolo Marinelli je košarko začel igrati v reškem Jadranu. Bil je član vseh mlajših hrvaških selekcij, ki so uspešno nastopale na evropskih prvenstvih. Leta 2011 je z reprezentanco do 16 let osvojil celo zlato medaljo, leta 2012 z U17 bronasto, leta 2013 pa z U18 srebrno. Profesionalno kariero je začel v Splitu in nadaljeval v Olimpiji, Kvarnerju in Ciboni.

V lanski sezoni je Marinelli za Cibono odigral 35 tekem v hrvaškem državnem prvenstvu in v povprečju dosegal 7,1 točke, 1,6 skoka in 2,7 asistence na tekmo. Igral je tudi na 18 tekmah ABA lige. V sezoni pred tem je za Kvarner odigral 34 tekem, in v povprečju dosegel 13,6 točke, 2,4 skoka in 4,3 asistence na tekmo.

Z NBA prstanom Dragićev soigralec okrepil žrtve "zmajčkov"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.