Krka z veliko razliko do jubilejne zmage

Foto: ABA
Foto: ABA
Košarkarji Krke so v 22. krogu Lige Aba premagali Široki Brijeg s 94:67 (19:15, 48:38, 71:53). Manj uspešna je bila Union Olimpija, ki je v gosteh izgubila proti Cedeviti (60:75).
Oglej si celoten članek

Foto: ABA Jaka Klobučar Krka Košarkarji Krke so dosegli jubilejno deseto zmago v Ligi Aba. Pred domačimi gledalci so še drugič v sezoni premagali Široki Brijeg in tako ohranili možnosti za preboj do mest, ki vodijo v evropska tekmovanja. Novomeščani bodo v zadnjih štirih krogih gostovali pri Crveni zvezdi in Unionu Olimpiji ter gostili Radnički in Szolnoki.

Krka je do zmage prišla povsem zasluženo in celo lažje od pričakovanj. Edo Murić je v prvem polčasu dosegel 13 točk, v nadaljevanju pa sta se razigrala Zvonko Buljan (20 točk) in Jaka Klobučar (17 točk, 9 podaj), tako da se razlika hitro povzpela do dvajsetih točk.

 Po daljšem času je lahko trener Aleksander Džikić računal na vseh dvanajst igralcev. Vse je tudi poslal v igro - Bečirović je igral osem minut - in prav vsi so se vpisali med strelce.

Liga Aba, 22. krog:

Krka : Široki Brijeg 94:67 (19:15, 48:38, 71:53)
Buljan 20, Klobučar 17, Murić 13; Buva 22, Jones 14

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.