Kroos nezadovoljen s španskimi mediji

Foto: EPA
Foto: EPA
Nemški reprezentant je zatrdil, da mediji na Iberskem polotoku preveč nihajo iz enega v drug ekstrem.
Oglej si celoten članek

Vezist Toni Kroos je španske medije obtožil pretiravanja pri ocenjevanju predstav madridskega Reala. Evropski in svetovni klubski prvaki so v letu 2015 v slabši formi, poraz na derbiju z Barcelono (1:2) pa jih je na vrhu La Lige oddaljil že na štiri točke zaostanka.

Madrid je bil blizu celo dramatičnemu izpadu iz osmine Lige prvakov proti Schalkeju (3:4), zato so se pojavile govorice o odhodu trenerja Carla Ancelottija, čeprav je Italijan po zgodovinski beri lovorik v letu 2014 moštvo popeljal do še enega rekorda, 22 zaporednih zmag. Tudi zato Kroos meni, da španski mediji preveč nihajo v ocenah predstav kraljevega kluba, ki ga po izpadu iz kraljevga pokala proti mestnemu tekmecu Atléticu čakata nova madridska derbija v četrtfinalu Lige prvakov.

"Tisti, ki me poznajo malce bolje, vedo, da nisem kot zastava, ki se pomika po vetru, kot to po navadi počnejo v španskih medijih," je Kroos dejal za Sport1. "Ko dobiš tekmo, je vse dobro, ko pa izgubiš, je vse negativno," je vzdušje v Španiji, ki se seveda prenaša tudi med navijače, še opisal nekdanji član Bayerna.

Kroos ni igral na zadnji prijateljski tekmi Nemčije proti Avstraliji (2:2), a bo najverjetneje začel izjemno pomembno nedeljsko kvalifikacijsko tekmo proti Gruziji, proti kateri si Nemci po že zdaj neobičajno nezanesljivih kvalifikacijah ne smejo privoščiti novega spodrsljaja.

Več na goal.com/si.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.