Šport
21 ogledov

Kroos nezadovoljen s španskimi mediji

Toni Kroos EPA
Nemški reprezentant je zatrdil, da mediji na Iberskem polotoku preveč nihajo iz enega v drug ekstrem.

Vezist Toni Kroos je španske medije obtožil pretiravanja pri ocenjevanju predstav madridskega Reala. Evropski in svetovni klubski prvaki so v letu 2015 v slabši formi, poraz na derbiju z Barcelono (1:2) pa jih je na vrhu La Lige oddaljil že na štiri točke zaostanka.

Madrid je bil blizu celo dramatičnemu izpadu iz osmine Lige prvakov proti Schalkeju (3:4), zato so se pojavile govorice o odhodu trenerja Carla Ancelottija, čeprav je Italijan po zgodovinski beri lovorik v letu 2014 moštvo popeljal do še enega rekorda, 22 zaporednih zmag. Tudi zato Kroos meni, da španski mediji preveč nihajo v ocenah predstav kraljevega kluba, ki ga po izpadu iz kraljevga pokala proti mestnemu tekmecu Atléticu čakata nova madridska derbija v četrtfinalu Lige prvakov.

"Tisti, ki me poznajo malce bolje, vedo, da nisem kot zastava, ki se pomika po vetru, kot to po navadi počnejo v španskih medijih," je Kroos dejal za Sport1. "Ko dobiš tekmo, je vse dobro, ko pa izgubiš, je vse negativno," je vzdušje v Španiji, ki se seveda prenaša tudi med navijače, še opisal nekdanji član Bayerna.

Kroos ni igral na zadnji prijateljski tekmi Nemčije proti Avstraliji (2:2), a bo najverjetneje začel izjemno pomembno nedeljsko kvalifikacijsko tekmo proti Gruziji, proti kateri si Nemci po že zdaj neobičajno nezanesljivih kvalifikacijah ne smejo privoščiti novega spodrsljaja.

Več na goal.com/si.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.