Krvav spopad, infarkt usoden za policista

Foto: Profimedia Bilbao policija navijači Spartak Foto: Profimedia Bilbao policija navijači Spartak Foto: Profimedia Bilbao policija navijači Spartak
Pestro dogajanje ob robu nogometne tekme s tragičnim epilogom.
Oglej si celoten članek

V Bilbau sta se sinoči v evropski ligi pomerila domači Athletic in Spartak Moskva, obračun v Baskiji pa je zaznamoval obračun navijačev. 

Baskovska policija je sporočila, da je med umirjanjem strasti eden od policistov doživel srčni infarkt, ki je bil zanj usoden. Med spopadi so aretirali vsaj pet navijačev, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Evropska liga Jojo izpadel, ostali Slovenci uspešni

Nesrečni policist je infarkt utrpel med uličnim spopadom z navijačem. Čeprav so ga hitro odpeljali v bolnišnico v Basurto, je med tem utrpel še drugega, ki je bil zanj usoden, je povedala policija.

Na tekmi, ki je bila označena z visoko stopnjo nevarnosti, je za red in mir na stadionu in po mestu skrbelo okrog 500 policistov.

Athletic se je uvrstil v nadaljnje tekmovanje s skupnim izidom 3:2. V Moskvi so Baski slavili z 1:3, na svojem San Mamésu pa izgubili z 1:2.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.