Krvnika Slovencev se bosta pomerila med seboj

Foto: EPA
Foto: EPA
Danes je bil na sporedu žreb četrtfinalnih parov rokometne lige prvakov. Na sedežu EHF na Dunaju v bobnu na žalost ni bilo Celja Pivovarne Laško in velenjskega Gorenja, ki sta izpadla v osmini finala proti HSV Hamburgu oziroma Flensburg-Handewittu.
Oglej si celoten članek

Žreb na Dunaju je določil dva interna državna dvoboja v četrtfinalu. Tako se bosta med seboj pomerila oba krvnika slovenskih klubov - Flensburg-Handewitt in HSV Hamburg, v Španiji pa se bo odvil obračun Atlético Madrida in Barcelone.

Metalurg Skopje bo moči meril s poljskimi prvaki Vive Targi Kielce, rokometaši nemškega Kiela, branilci naslova lige prvakov, pa se bodo za nastop na zaključnem turnirju najboljše četverice udarili z madžarskim Veszpremom

Prve tekme bodo na sporedu med 17. in 21. aprilom, povratne pa med 24. in 28. Zaključni turnir četverice bo na sporedu v Kölnu 1. in 2. junija.

Liga prvakov (EHF), četrtfinale:

Kiel - Veszprem
Flensburg-Handewitt - HSV Hamburg
Atlético Madrid - Barcelona
Metalurg Skopje - Vive Kielce

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.