Šport
18 ogledov

Krvnika Slovencev se bosta pomerila med seboj

Omeyer Marguč Kiel Celje Pivovarna Laško Liga prvakov sedemmetrovka vratar EPA
Danes je bil na sporedu žreb četrtfinalnih parov rokometne lige prvakov. Na sedežu EHF na Dunaju v bobnu na žalost ni bilo Celja Pivovarne Laško in velenjskega Gorenja, ki sta izpadla v osmini finala proti HSV Hamburgu oziroma Flensburg-Handewittu.

Žreb na Dunaju je določil dva interna državna dvoboja v četrtfinalu. Tako se bosta med seboj pomerila oba krvnika slovenskih klubov - Flensburg-Handewitt in HSV Hamburg, v Španiji pa se bo odvil obračun Atlético Madrida in Barcelone.

Metalurg Skopje bo moči meril s poljskimi prvaki Vive Targi Kielce, rokometaši nemškega Kiela, branilci naslova lige prvakov, pa se bodo za nastop na zaključnem turnirju najboljše četverice udarili z madžarskim Veszpremom

Prve tekme bodo na sporedu med 17. in 21. aprilom, povratne pa med 24. in 28. Zaključni turnir četverice bo na sporedu v Kölnu 1. in 2. junija.

Liga prvakov (EHF), četrtfinale:

Kiel - Veszprem
Flensburg-Handewitt - HSV Hamburg
Atlético Madrid - Barcelona
Metalurg Skopje - Vive Kielce

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.