Krzyzewski izbral ameriške junake

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Selektor ameriške moške košarkarske reprezentance Mike Krzyzewski je izbral 12 igralcev, ki bodo nastopili na letošnjih poletnih olimpijskih igrah v Londonu.
Oglej si celoten članek

Ameriški selektor in trener univerzitetne ekipe Duke Mike Krzyzewski je imel pri naboru številne težave, povzročile pa so jih odpovedi nekaterih predvidenih nosilcev igre.

Dwight Howard (Orlando), Derrick Rose (Chicago), Dwyane Wade in Chris Bosh (oba Miami), Chauncey Billups, Lamar Odom (oba Los Angeles Clippers) in LaMarcus Aldridge (Portland Trail Blazers) so se zaradi zdravstvenih težav že pred začetkom priprav v Las Vegasu odpovedali olimpijskemu nastopu, med pripravami pa je "odpadel" tudi prvi izbor na letošnjem naboru NBA Anthony Davis (New Orleans Hornets).

Krzyzewski je na seznam potnikov uvrstil naslednje igralce: Russell Westbrook, James Harden in Kevin Durant (vsi Oklahoma City Thunder), Chris Paul in Blake Griffin (oba Los Angeles Clippers), Carmelo Anthony in Tyson Chandler (oba New York Knicks), Kobe Bryant (Los Angeles Lakers), Andre Iguodala (Philadelphia 76ers), LeBron James (Miami Heat), Kevin Love (Minnesota Timberwolves) in Deron Williams (Brooklyn Nets).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.