Šport > Košarka
15 ogledov

Krzyzewski izbral ameriške junake

LeBron James in Kobe Bryant Žurnal24 main
Selektor ameriške moške košarkarske reprezentance Mike Krzyzewski je izbral 12 igralcev, ki bodo nastopili na letošnjih poletnih olimpijskih igrah v Londonu.

Ameriški selektor in trener univerzitetne ekipe Duke Mike Krzyzewski je imel pri naboru številne težave, povzročile pa so jih odpovedi nekaterih predvidenih nosilcev igre.

Dwight Howard (Orlando), Derrick Rose (Chicago), Dwyane Wade in Chris Bosh (oba Miami), Chauncey Billups, Lamar Odom (oba Los Angeles Clippers) in LaMarcus Aldridge (Portland Trail Blazers) so se zaradi zdravstvenih težav že pred začetkom priprav v Las Vegasu odpovedali olimpijskemu nastopu, med pripravami pa je "odpadel" tudi prvi izbor na letošnjem naboru NBA Anthony Davis (New Orleans Hornets).

Krzyzewski je na seznam potnikov uvrstil naslednje igralce: Russell Westbrook, James Harden in Kevin Durant (vsi Oklahoma City Thunder), Chris Paul in Blake Griffin (oba Los Angeles Clippers), Carmelo Anthony in Tyson Chandler (oba New York Knicks), Kobe Bryant (Los Angeles Lakers), Andre Iguodala (Philadelphia 76ers), LeBron James (Miami Heat), Kevin Love (Minnesota Timberwolves) in Deron Williams (Brooklyn Nets).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.