Kubica v sredo na zadnjo operacijo

Foto: Žurnal24 Kubica je še enkrat dokazal, da je dirkanje še kako nevaren šport. (Foto: Reuter
Zaročenka poljskega dirkača Roberta Kubice pravi, da je njegovo duševno in telesno stanje spet slabše. Sporočilo njegove ekipe pa se glasi, da je stanje pozitivno. V sredo ga čaka še zadnja operacija.
Oglej si celoten članek

Zaročenka: Kubici gre slabše
"Zdravstveno stanje se mu je tako telesno kot duševno poslabšalo," je dejala zaročenka v reliju poškodovanega poljskega dirkača Roberta Kubice, Edyta. Kubico, ki so mu zdravniki rešili roko, v sredo čaka nova operacija, že tretja po vrsti, a na srečo ni več v smrtni nevarnosti. Druga operacija, pri kateri so mu kirurgi naredili poseg na desni rami, roki in desnem stopalu, je bila v petek. Spomnimo, dirkač Lotus Renaulta v formuli 1 se je na reliju v Italiji s škodo fabio S2000 pri veliki hitrosti zaletel v zid. Zdravniki pod vodstvom Igorja Rossella so ga operirali kar sedem ur.

Ekipa: Kubica v dobrem stanju
Roberta Kubico zadnja operacija (komolec) čaka v sredo. "Zadnja informacija je, da je Robertovo stanje pozitivno," so v ponedeljek zvečer sporočili iz njegove ekipe. "Še nekaj dni bo ostal na intenzivni negi. Pred sredino operacijo je v dobrem stanju."

 

Medtem Renault še ni izbral njegove zamenjave. Najbolje kaže Nicku Heidfeldu, ki je bil na testiranjih občutno boljši od Bruna Senne.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.