Küng izkoristil skrajšano progo

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Na poldrugi kilometer skrajšani smukaški progi v Wengnu je zmagal Patrick Küng, od naših najboljši Rok Perko, 24., Čater ob debiju do točke.
Oglej si celoten članek

Veter je močno skrajšal sicer najdaljši smuk v Wengnu, kjer so gledalci ostali tudi brez dveh dolgih skokov. Sprememba je šla najbolj na roko domačinu Patricku Küngu, ki je slavil s šest stotink prednosti pred Avstrijcem Hannesom Reicheltom in še stotinko več pred vodilnim v svetovnem pokalu Akslom-Lundom Svindalom

Od treh Slovencev na štartu se je prvi po progi spustil Andrej Šporn, ki je s številko 26 v cilj prišel šele kot 23. in v nadaljevanju znova ostal brez točk za seštevek svetovnega pokala. Nekoliko bolje je s progo opravil Rok Perko, ki si je s 24. mestom prismučal nekaj točk. Odlično se je ob debiju na tekmah za svetovni poakl odrezal Martin Čater, ki si je prismučal 30. mesto in s tem tudi že prvo točko.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.