Kurtić in Andjelković priletela v Palermo

Foto: Žurnal24 Siniša Andjelković Jasmin Kurtić Sinisa Andjelković Kurtic Foto: Žurnal24 Armin Bačinović Bacinovic Foto: Žurnal24 Andjelković pravi, da sta mu nekdanja soigralca iz Maribora v veliko oporo. (Fot Foto: Žurnal24 Kurtić in Andjelković sta priložnost za dokazovanje dobila v drugem polčasu. (Fo Foto: Žurnal24 Jasmin Kurtić je že pritegnil pozornost medijev. (Foto: YouTube) Foto: Žurnal24 Andjelkovic Andjelković Foto: Žurnal24 Kurtić Kurtic

Your browser doesn’t support HTML5 video

V ponedeljek sta v Palermo priletela Siniša Andjelković in Jasmin Kurtić. Na letališču sta ju pričakala Iličić in Bačinović. "Jojo" je Andjelkoviću svetoval: "Reci forza Palermo!" In Siniša je rekel.
Oglej si celoten članek
Biti tukaj kot igralec Palerma je zame uresničitev sanj. To bo zame velika karierna priložnost, čakam na prvo srečanje s soigralci in navijači.
Siniša Andjelković ob prihodu v Palermo

Številne kamere in novinarji so v ponedeljek na letališču Falcone e Borsellino v Palermu pričakali novopečena nogometaša tamkajšnjega prvoligaša Sinišo Andjelkovića in Jasmina Kurtića. Tam sta ju pričakala njuna slovenska soigralca Josip Iličić in Armin Bačinović, ki bosta v svojih prvih dneh igrala vlogo gostiteljev. Za nekaj navdušenja je med zbranimi poskrbel Iličić, saj je ob vstopanju v taksi Andjelkoviću svetoval, naj reče: "Forza Palermo!" Italijanski mediji so potezo že označili kot "simpatično". NE SPREGLEJTE VIDEA IZ PALERMA.

Nova nogometaša rožnatih sta bila ob prihodu sicer precej redkobesedna. Andjelković je povedal: "Biti tukaj kot igralec Palerma je zame uresničitev sanj. To bo zame velika karierna priložnost, čakam na prvo srečanje s soigralci in navijači," je ob pomoči prevajalca povedal nekdanji branilec Maribora. Njegov belokranjski kolega Kurtić je v angleščini pristavil: "Zelo sem vesel, da sem tukaj. Palermo je velik klub, predstavlja pa veliko priložnost v moji karieri. To so sanje."

Za tiste, ki vas mučijo naši "legendarni" videi, je tu še neposredna povezava na video z YouTuba, zahvala pa gre italijanskim kolegom pri Mediagol.it:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.