Šport > Nogomet
34 ogledov

Kurtić in Andjelković priletela v Palermo

Siniša Andjelković Jasmin Kurtić Sinisa Andjelković Kurtic
1/8
Žurnal24 main
V ponedeljek sta v Palermo priletela Siniša Andjelković in Jasmin Kurtić. Na letališču sta ju pričakala Iličić in Bačinović. "Jojo" je Andjelkoviću svetoval: "Reci forza Palermo!" In Siniša je rekel.
Biti tukaj kot igralec Palerma je zame uresničitev sanj. To bo zame velika karierna priložnost, čakam na prvo srečanje s soigralci in navijači.
Siniša Andjelković ob prihodu v Palermo

Številne kamere in novinarji so v ponedeljek na letališču Falcone e Borsellino v Palermu pričakali novopečena nogometaša tamkajšnjega prvoligaša Sinišo Andjelkovića in Jasmina Kurtića. Tam sta ju pričakala njuna slovenska soigralca Josip Iličić in Armin Bačinović, ki bosta v svojih prvih dneh igrala vlogo gostiteljev. Za nekaj navdušenja je med zbranimi poskrbel Iličić, saj je ob vstopanju v taksi Andjelkoviću svetoval, naj reče: "Forza Palermo!" Italijanski mediji so potezo že označili kot "simpatično". NE SPREGLEJTE VIDEA IZ PALERMA.

Nova nogometaša rožnatih sta bila ob prihodu sicer precej redkobesedna. Andjelković je povedal: "Biti tukaj kot igralec Palerma je zame uresničitev sanj. To bo zame velika karierna priložnost, čakam na prvo srečanje s soigralci in navijači," je ob pomoči prevajalca povedal nekdanji branilec Maribora. Njegov belokranjski kolega Kurtić je v angleščini pristavil: "Zelo sem vesel, da sem tukaj. Palermo je velik klub, predstavlja pa veliko priložnost v moji karieri. To so sanje."

Za tiste, ki vas mučijo naši "legendarni" videi, je tu še neposredna povezava na video z YouTuba, zahvala pa gre italijanskim kolegom pri Mediagol.it:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.