Kurtić iz Palerma v Serie B

Foto: EPA
Foto: EPA
Palermo bo imel v novi sezoni Serie A le tri slovenske nogometaše (morda pa celo le dva), saj so Jasmina Kurtića, ki je zanje odigral štiri tekme, poslali na posojo v Varese.
Oglej si celoten članek

Jasmin Kurtić, nekdanji član Bele krajine in Hita Gorice, po vsega pol leta zapušča Palermo, za katerega je odigral štiri ligaške tekme in dal en gol. Sicilijanski klub iz Serie A ga pošilja na posojo v Varese. Ti so bili lani na pragu Serie A, a so izgubili v dodatnih kvalifikacijah in tako ostali v Serie B. Kot je za Mediagol dejal športni direktor Vareseja Mauro Milanese, na slovenskega nogometaša resno računajo in verjamejo, da jim lahko pomaga izpolniti cilj - uvrstiti se v prvo ligo. Trener Vareseja je nekdanji italijanski reprezentant Benito Carbone.

Italijanski mediji v zadnjih dneh pišejo še o Kranjčanu Siniši Andjelkoviću. Tudi njega bi Palermo utegnil za leto dni posoditi enemu od klubov Serie B (bržkone Ascoliju).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.