Šport > Nogomet
14 ogledov

Kurtić iz Palerma v Serie B

palermo 2011 jasmin kurtić EPA
Palermo bo imel v novi sezoni Serie A le tri slovenske nogometaše (morda pa celo le dva), saj so Jasmina Kurtića, ki je zanje odigral štiri tekme, poslali na posojo v Varese.

Jasmin Kurtić, nekdanji član Bele krajine in Hita Gorice, po vsega pol leta zapušča Palermo, za katerega je odigral štiri ligaške tekme in dal en gol. Sicilijanski klub iz Serie A ga pošilja na posojo v Varese. Ti so bili lani na pragu Serie A, a so izgubili v dodatnih kvalifikacijah in tako ostali v Serie B. Kot je za Mediagol dejal športni direktor Vareseja Mauro Milanese, na slovenskega nogometaša resno računajo in verjamejo, da jim lahko pomaga izpolniti cilj - uvrstiti se v prvo ligo. Trener Vareseja je nekdanji italijanski reprezentant Benito Carbone.

Italijanski mediji v zadnjih dneh pišejo še o Kranjčanu Siniši Andjelkoviću. Tudi njega bi Palermo utegnil za leto dni posoditi enemu od klubov Serie B (bržkone Ascoliju).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.