Šport > Nogomet
9 ogledov

Santos grozi Realu s prijavo na Fifo

copa libertadores santos penarol EPA
Real Madrid še kar novači Neymarja in tako je Santosu prekipelo. Grozijo jim s prijavo na Fifo. Medtem še vedno ni znana usoda Wesleyja Sneiderja in Carlosa Teveza. Na slednjega trener Manchester Cityja še naprej računa. Novega vratarja bo dobila Roma.

Santos grozi Realu s prijavo na Fifo

Čeprav sta tako brazilski klub Santos kot njihov igralec Neymar večkrat povedala, da prodaja 19-letnika letos ne pride v poštev, se Real Madrid ne da in ne da. Tako je predsedniku kluba Luisu Alvaru de Oliveiri Ribeiru prekipelo. Če Real ne bo odnehal z novačenjem Neymarja, ga bo prijavil Fifi. "Če namerava Real Madrid ali katerikoli drug klub ponujati plačilo izstopne klavzule, ga bomo morali prijaviti Fifi, ker se z igralcem pogovarja brez našega dovoljenja. Pogajanja so se končala in se ne bodo odprla," je odločen Ribeiro. "Real je v Parizu govoril z Neymarjevim agentom in mu dal zanimivo ponudbo. A povedal sem mu, da ga ne bomo izpustili, pa tudi sam želi ostati. Lahko vam zagotovim, da bo Neymar konec leta igral na klubskem svetovnem prvenstvu." Neymar ima s Santosom pogodbo do poletja 2015, v njegovi izstopni klavzuli pa je zapisana številka 45 milijonov evrov. Real jo je pripravljen plačati takoj, za mladega zvezdnika se zanima tudi Barcelona.


Kaj bo s Sneiderjem in Tevezom?

Še vedno ni znana usoda Wesleyja Sneijderja. "Kaj se bo zgodilo? Bomo videli. Vedno je možnost, da se kaj zgodi," ostaja skrivnosten Nizozemec. Rad bi ostal pri Interju, a želita ga Manchester City (ti so konec tedna na prijateljski tekmi Inter premagali s 3:0) in Manchester United. Zdi se, da si trener Cityja Roberto Mancini Sneijderja ne želi tako zelo kot trener Uniteda Alex Ferguson. Zanimivo pa je, da Italijan še naprej računa na Carlosa Teveza, ki pa želi oditi iz kluba. "Ko se Carlos v četrtek vrne na trening, bomo imeli štiri napadalce, ki se bodo borili za prvo enajsterico." Na rosterju imajo sicer še dva napadalca, a Craig Bellamy in Emmanuel Adebayor bržkone kmalu odideta. Prvega prodajajo v Celtic, drugi pa želi nazaj v Real Madrid. "Manu želi v Real. Če želi, lahko gre," dodaja Mancini.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.