Šport > Nogomet
22 ogledov

Neymar bi šel v Real, trener svetuje Barço

Neymar Reuters
Neymar bo pripravljen na prestop v Evropo prihodnje poletje, želi pa si v madridski Real, zatrjuje njegov agent. Zdajšnji trener brazilskega bisera pri Santosu pa pravi, da bi imel težave pri Realu, ker igrajo taktično, in mu raje predlaga bolj tehnično Barcelono.

Neymar, nogometni biser Santosa, ki ga želi večina evropskih velikanov, je prek svojega agenta končno razkril, kam ga vleče. "Delam na tem, da ostane v domovini še eno leto. To je Neymarjeva želja. Rad bi igral svetovno klubsko prvenstvo in aprila s Santosom praznoval stoletnico kluba," je povedal Wagner Ribeiro, ki ne zanika, da sta dobila bogato ponudbo madridskega Reala, po kateri bi Santos prejel 45 milijonov evrov odškodnine. "Radi bi zadovoljili vse strani. Neymar bi ostal doma še eno leto, nato pa ga dobi Real."


Trener Santosa Muricy Ramalho pa je mnenja, da bi imel Neymar težave s privajanjem na igro Reala. "Igra Reala je zelo taktična, Neymar pa rad igra kot na ulici, svobodno." In zato naj bi bila Barcelona zanj boljša sredina (tudi oni bi ga kupili naslednje leto). "Barcelona je bolj tehnična in igra podobno kot Brazilci. Prav zato se naši igralci tam lažje privadijo. Neymar ni taktični igralec, je bolj tehničar, zato bi mu bilo pri Realu zelo težko."

Komentarjev 1
  • Avatar roksa
    roksa 08:45 23.julij 2011.

    Neymar v Realu nebo napredoval, ker nebo dobil žoge.Go preveliki egoisti!!!!Res je, moral bi v Barco, kjer gojijo kolektivno igro.