Šport > Nogomet
17 ogledov

Pep: "Imamo kupček denarja za Cesca"

Josep Pep Guardiola Reuters
Pep Guardiola potrjuje, da je Barcelona v pogovorih za prestop Cesca Fabregasa. Četudi bodo za Alexisa Sancheza odšteli celo premoženje, jim ne bo zmanjkalo za Fabregasa, pravi. "Nekje na varnem imamo kupček denarja, ki je pripravljen prav za ta podpis."

Barcelona se ne bo predala, pripravljena je na bitko za Cesca Fabregasa, je ta torek dejal trener Pep Guardiola. "Letos je Arsenal pristal v pogovore in delamo vse, da se Cesc vrne domov. Barcelona je dala ponudbo, Arsenal je dal drugačno. Časa imamo do 31. avgusta in poskušali bomo doseči dogovor." Topničarji se ne strinjajo, da je časa vse do konca prestopnega roka, saj je dal trener Arsene Wenger jasno vedeti, da želi, da se ta zgodba zaključi do konca julija. Barcelona meni, da je 40 milijonov prava odškodnina, Arsenal bi rad še pet milijonov več.

"Nekje na varnem imamo kupček denarja, ki je pripravljen prav za ta podpis," je razkril Guardiola, kar pomeni, da Barcelona z Alexisom Sanchezem ne bo potrošila večjega dela za letošnje poletje predvidenega proračuna za okrepitve. "Borili se bomo do konca. Menimo, da lahko Cesc izboljša našo ekipo." Danes 24-letni Fabregas je iz mladinske šole katalonskega kluba leta 2003 prestopil v londonski Arsenal, ki ga zdaj že tretje poletje zapored ne pusti domov.


Zamparini prodaja Pastoreja za 50 milijonov

Palermo bo letos prodajal. S Fulhamom se pogovarjajo za prestop Pajtima Kasamija. Angleži so za Švicarja ponudili slabe štiri milijone evrov, a jih Sicilijanci želijo skoraj šest. Vse večja verjetnost je, da bo klub štirih Slovencev zapustil tudi Argentinec Javier Pastore. "Govoril sem z velikim evropskim klubom in rekli so mi, da so za Pastoreja pripravljeni plačati med 45 in 50 milijonov evrov," je dejal predsednik kluba Maurizio Zamparini (če mu gre verjeti, ali pa prek medijev le poskuša dvigniti ceno svojega igralca). "Mislim, da bo situacija rešena v desetih dneh."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.