Šport > Nogomet
20 ogledov

Barça za Neymarja 50 milijonov evrov

Neymar Reuters
Brazilski mladi as Neymar bo lahko izbiral, v katerem od najeminentnejših klubov bo v prihodnje razkazoval svoje znanje. Barcelona je namreč zanj ponudila še pet milijonov več kot njen največji tekmec Real – 50 milijonov evrov.

El classico se ne izvaja le na igrišču, bijejo ga tudi v pisarnah. Kako? Barcelona je pripravljena za brazilskega zvezdnika iz Santosa Neymarja ponuditi 50 milijonov evrov, tako izpodbiti Realovo ponudbo, ki znaša "le“ 45 milijonov, in mu leta 2012 ponuditi v podpis pogodbo, poroča As.

Santos namreč vztraja, da bo 19-letnega brazilskega reprezentanta zadržal še eno leto, ta pa si želi nastopiti na decembrskem klubskem svetovnem prvenstvu. Eden dveh osrednjih španskih športnih časopisov navaja še, da so španski in evropski prvaki že navezali stik z Neymarjevim klubom, a se jim s podpisom ne mudi. Svoj piskrček naj bi pristavil sam Santos s ponujeno novo pogodbo, ki bi opevanemu brazilskemu zvezdniku še močno povišala ceno. Še posebej če denimo Brazilija osvoji Copo Americo. Gorečega tekmeca z imenom Argentina se je že znebila ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice