Šport > Nogomet
15 ogledov

"Če bi imel denar, bi Barçi kupil Neymarja"

Daniel Dani Alves Žurnal24 main
Brazilski bočni branilec Daniel Alves si svojega prijatelja Neymarja želi v Barceloni. "Če bi imel denar, bi Neymarja pripeljal v Barcelono," je povedal nogometaš katalonskega velikana.

"Upam, da bom nekoč imel čast z njim zaigrati v svoji ekipi. Sem njegov velik oboževalec. Mislim, da bi se zelo dobro vklopil v našo ekipo (Barcelono, op. p)," je na tiskovni konferenci brazilske reprezentance v Argentini pred prvo tekmo kariok na Copi Americi povedal Alves. Hkrati je še zatrdil, da se z Neymarjem ni pogovarjal o njegovi prihodnosti, kakor so pisali nekateri mediji. "Dokler smo z reprezentanco, se o klubih ne govori."

"Svoje prijatelje imam vedno rad zelo blizu. Z Neymarjem imava poseben odnos in če bi mu lahko svetoval, bi mu dejal, da naj bo na moji strani in ne proti meni," je argentinskim novinarskim kolegom še zaupal branilec Barcelone. Povedano drugače: Neymar pridi v Barço in ne v Real.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.