Šport > Nogomet
25 ogledov

V bitko za Neymarja tudi Barcelona

Neymar Žurnal24 main
Brazilski Santos Brazilca Neymarja ne bo prodal do SP 2014, premamili jih ne bodo milijoni Reala niti Barcelone, zatrjuje njihov predsednik. Medtem Argentinec Carlos Tevez prosi Manchester City, naj mu dovoli oditi, ker v Angliji ne zdrži več brez svojih otrok.

Pet klubov želi Neymarja, a ga ne dajo

Brazilski velikan Santos je potrdil, da je Real Madrid eden od klubov, ki trka na njihova vrata za 19-letnega čudežnega dečka brazilskega nogometa Neymarja. "Radi bi zadovoljili Neymarja in zato mu bomo ponudili vse, kar lahko, da bo ostal v Braziliji in ne bo odšel v Evropo," zatrjuje predsednik Santosa, Luis Oliveira. "Pet predsednikov bi ga radi podpisali in zanj ponujajo zelo veliko denarja, a do leta 2014, ko se svetovno prvenstvo igra pri nas, bo ostal tukaj. Ja, poklical me je tudi Florentino Perez. Če me ne bi, ne bi bil predsednik s pravo vizijo." Po poročanju spletnega portala as.com se je v bitko za Neymarja vključila tudi Barcelona. Pred dnevi se je na tekmo Brazilije na Copi Américi (karaoke so igrale tekmo z Venezuelo) z istim avtobusom pripeljal predsednik Barçe Sandro Rosell. Ta naj bi po poročanju omenjenega španskega portala predsedniku Santosa dejal, da so pri Barceloni pripravljeni izenačiti katero koli ponudbo, tudi od Reala. Neymar trenutno igra na Copi Américi, a se na prvi tekmi proti Venezueli tako kot večina njegovih soigralcev ni posebej izkazal.

Tevez želi zapustiti Manchester City

Argentinski napadalec Carlos Tevez je še enkrat ponovil, da si iz osebnih razlogov želi zapustiti Manchester City. "Z velikim obžalovanjem moramo obvestiti Manchester City, da ga želim zapustiti," je v uradni izjavi za javnost zapisal nekdanji član Manchester Uniteda, ki te dni igra na južnoameriškem prvenstvu. "Rad bi poudaril, da spoštujem klub, navijače in lastnika šejka Mansurja, ki so bili do mene zelo dobri. A upam, da razumejo, v kako težkih okoliščinah sem bil zadnjih 12 mesecev – glede svoje družine. Življenje v Manchestru brez otrok je bilo zame pretežko. Vse, kar počnem, počnem za hčerki Katie in Florencio. Moram biti bliže njima." Njegova družina živi v Argentini. 27-letnik ima še triletno pogodbo s Cityjem in tako ni povsem jasno, ali mu bodo dovolili oditi, še posebej ker je lani zanje zabil 20 golov in ga niso uspeli zamenjati s Samuelom Eto'ojem (Inter), kot so si v klubu želeli.

Po poročanju spletnega portala as.com se je v bitko za Neymarja vključila tudi Barcelona. Pred dnevi se je na tekmo Brazilije na Copi Americi z istim avtobusom pripeljal predsednik Barçe Sandro Rosell. Ta naj bi po poročanju omenjenega španskega portala predsedniku Luisu Alvaru de Oliveiri dejal, da so pri Barceloni pripravljeni izenačiti katero koli ponudbo, tudi od Reala.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.