Šport > Nogomet
20 ogledov

Mourinho v Real zvabil novega kuharja

José Mourinho se še kar ne more sprijazniti z rdečim kartonom Pepeju. EPA
Altintop, Sahin, Callejón in Varane niso edine okrepitve, ki jih je v Real pripeljal eden najboljših trenerjev na svetu José Mourinho. Ta si je pred kratkim omislil tudi novega kuharja, ki bo kuhal za prvo ekipo Reala. Prestop v Madrid medtem izsiljuje tudi Portugalec Fábio Coentrão, Nuri Sahin pa že pridno trenira.

Za zdaj še ni znano, za koga gre, toda jasno je, da bo pomagal glavnemu kuharju Reala v zadnjih nekaj sezonah, Chechu. Novi kuhar bo za člansko moštvo Reala "debitiral" na turneji po ZDA, ki se bo začela v ponedeljek, 11. julija. Na turneji se bodo nogometaši spoznavali z novimi dobrotami, ki jih bo Mourinho postopno začel uvajati v jedilnik prvega moštva.

Mourinho, ki po odhodu Jorgeja Valdana ne opravlja zgolj trenerskih funkcij, temveč tudi menedžerske, tako že začenja spreminjati stvari, ki mu v Realu niso bile povšeči, poroča španska Marca. Poleg kulinaričnega področja pa naj bi se Mou v prihodnjih dneh lotil še sprememb na medicinskem: v ekipi si želi lastnega, portugalskega zdravnika in fizioterapevta, ki bi službovala le in zgolj v kraljevem klubu.

Fabio Coentrao Daniel Alves Dani | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Coentrão v Madridu izsiljuje prestop

Medtem se v Madridu nahaja ena glavnih Realovih tarč v letošnjem prestopnem roku, portugalski branilec Fábio Coentrão, ki želi kljub drugačnim željam matičnega kluba Benfice prestopiti h kraljevemu klubu. Za to je uporabil zelo skrajne ukrepe, saj je zapustil priprave svojega moštva in zdaj v španski prestolnici čaka na ugodne novice, oziroma na dogovor med obema kluboma. Real čez točno teden dni odhaja na priprave v Združene države Amerike, to pa naj bi bil tudi skrajni rok za njegov prestop.

Sahin trenira po posebnem programu

Težav tipa Coentrao pa nima turški reprezentant Nuri Sahin, ki je že dolgo tega postal novi član belega baleta. Nekdanji nogometaš Borussie Dortmund je v ponedeljek začel z individualnimi treningi v bazi Valdebebas, saj še vedno celi poškodbo kolena. "Kaj mi je naročil Mourinho? Dal mi je nalogo, da organiziram Realovo sredino igrišča," je načrte pred sezono na Santiagu Bernabéu še isti dan razkril Sahin.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.