Šport > Nogomet
15 ogledov

Čudežnega dečka Neymarja ne dajo

Neymar Žurnal24 main
Predsednik brazilskega Santosa Luis Alvaro Ribeiro vztraja, da Brazilec Neymar ostaja v klubu. Ribeiro pravi, da bodo poleti zavrnili vse dolgoročne ponudbe za 19-letnika.

Neymar je tarča številnih evropskih velikanov, še najbolj si ga želi v Real Madrd pripelajti José Mourinho, vendar bo tudi zanj prihod čudežnega dečka trd oreh.

Devetnajstletnika si namreč še naprej v Santosu želi gledati predsedik kluba Luis Alvaro Ribeiro, ki pravi, da poleti s prestopom Neymarja ne bo nič. Besede predsednika pomenijo velik preobrat v pogajanjih, potem ko je še v torek dejal, da je prižgal zeleno luč za pogajanje petih evropskih klubov za nakup mladega zvezdnika, za katerega se poleg Reala potegujejo še pri Chelseaju in Barceloni.

Španski mediji namigujejo, da je Neymar sicer zelo blizu Reala. V Santosu, kjer so obrnili kaseto, pa pravijo, da je Neymar najbolj nadarjen nogometaš v Braziliji in da je preveč pomemben za klub, saj je največji idol mladim, ki ga Brazilija išče že nekaj zadnjih let. Saga z najbolj vročim nogometašem na trgu to poletje se torej nadaljuje. Nova pogajanja bodo sledila šele po koncu Copa Americe, kjer bo Neymar skupaj z Brazilijo poskušal obraniti naslov iz leta 2007, vendar zdaj kaže, da bo moral tisti, ki si ga bo želel videti v svojih vrstah, globoko seči v mošnjiček.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.