Šport > Nogomet
21 ogledov

Kaká odhaja, če pride Neymar

Kaka (v sredini) in Sergio Žurnal24 main
O dogajanju v Realu vedno zelo dobro obveščena Marca piše, da bo Brazilec Kaká v letošnjem prestopnem roku bržkone zapustil kraljevi klub. Delnice za njegov odhod bi še narasle, če bi se v Madrid preselil Neymar.

José Mourinho je po lanski neuspeli sezoni že zavihal rokave in se lotil prenove madridskega Reala. Pred časom smo že pisali, da naj bi igralni sistem iz 4-2-3-1 spremenil v 4-3-3 ter s tem napovedal veliko bolj ofenzivno igro svojega moštva. Seveda ne bo šlo niti brez odhodov in prihodov. V špansko prestolnico je že prišlo nekaj novih nogometašev (še največ prahu je vzdignil Nuri Sahin), še več jih navijači belega baleta pričakujejo po odprtju vedno vroče poletne tržnice. Med tistimi, ki bodo zapustili Madrid, pa bi lahko bil tudi brazilski virtuoz Kaká. Marca namreč piše, da nekdanji zvezdnik Milana (iz svetovne prestolnice mode je leta 2009 v Real odšel za 68,5 milijona evrov) ni več v načrtih Joséja Moruinha za naslednjo sezono. Kaká naj bi se še veliko bližje izhodnim vratom pomaknil, če bo v Madrid resnično prišel brazilski čudežni deček Neymar. Za mladega in izjemno talentiranega rojaka Kakája se sicer zanima še lepo število preostalih evropskih velikanov.

Kaká je imel v zadnjem času kar nekaj težav s poškodbami in je tako le še bleda senca tistega igralca, ki je navduševal v majici rdeče-črnih. Real ga bo zelo težko prodal za toliko denarja, kot ga je odštel za njegov prihod, a se pri španskih podprvakih na to očitno ne ozirajo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.