Šport > Nogomet
31 ogledov

Rambo: "Neymar je boljši kot Ronaldo"

Dejan Petković EPA
Nekdanji nogometaš madridskega Reala Dejan Petković meni, da je Brazilec Neymar veliko boljši kot portugalski zvezdnik Cristiano Ronaldo. "Cristiano ima veliko fizično moč, toda tehnično ni na tako visoki ravni kot Neymar."

"Neymar je boljši, veliko boljši kot Cristiano Ronaldo." To so besede nekdanjega nogometaša madridskega Reala "Ramba", kakor Petkoviću pravijo v Srbiji. Nekdanji srbski napadalec, ki zelo dobro pozna razmere v brazilskem nogometu, saj je tam igral vrsto let (nazadnje za Flamengo), je v intervjuju za uradno spletno stran španskega državnega prvenstva še dodal, da Neymar resda ni Pichichi (najboljši strelec španske lige, ta naziv letos pripada Ronaldu, op. p), toda je izjemen napadalec. "Je zelo, zelo dober nogometaš in zabija veliko golov, prav tako pa zna tudi dobro podati."

Nekdanji član Radničkega in beograjske Crvene zvezde je še pristavil, da je za nogometni razvoj Neymarja najbolje, da čimprej zapusti Brazilijo. "Mora iti iz Santosa, kajti zagotovo je povsem drugače nadaljevati v Evropi kot pa v Braziliji." Petković je za omenjeno stran poudaril, da se Neymar nima česa bati. "Če ne bo podpisal z Realom, bo kmalu z Barcelono, Manchestrom Unitedom ali kom drugim."



Komentarjev 2
  • luka 07:48 25.junij 2011.

    pepčke igrajo z vami

  • luka 07:47 25.junij 2011.

    pa izgubite živce pa udri po nogama ker druzga ne znate