Šport > Nogomet
23 ogledov

Tevez odhaja in ostaja v Cityju

Carlos Tevez gol zadetek strel enajstmetrovka 11-metrovka Žurnal24 main
Trener Manchester Cityja Roberto Mancini je danes potrdil, da se je angleški nogometni prvoligaš v ponedeljek dogovoril z brazilskim Corinthiansom za prestop Carlosa Teveza. Le čez nekaj minut pa je brazilski klub to negiral.

Sedemindvajsetletni argentinski reprezentant, ki je v karieri že igral za Corinthians, si želi zapustiti Otok, da bi bil bližje družini. "Sklenili smo dogovor s Corinthiansom, vendar je za zdaj Carlos še nogometaš Cityja," je dejal Mancini za televizijsko mrežo Sky Sports. Le nekaj minut kasneje pa so se oglasili tudi pri brazilskem klubu in negirali besede trenerja Manchestra Cityja. "Glede na poročanje, da smo se s Cityjem dogovorili za prestop Teveza, vas predsednik kluba Andres Sanchez obvešča, da City ni sprejel ponudbo Corinthiansa," so zapisali na spletni strani Corinthiansa. Tevez torej odhaja ali ostaja?

Argentinski nogometaš, ki se je Manchester Cityju pridružil leta 2009 iz mestnega tekmeca Manchester Uniteda, je minulo sezono z 21 zadetki skupaj z Bolgarom Dimitarjem Berbatovom (Manchester United) končal kot najboljši strelec angleškega prvenstva Premier League.

Prihaja Agüero?

Španski spletni portal as.com poroča, da naj bi se argentinski reprezentant Sergio Kun Agüero skoraj zagotovo še do konca tega tedna preselil v vrste Manchester Cityja. Prav City naj bi bil edini sposoben plačati klavzulo 45 milijonov evrov za igralca Atlética iz Madrida, še piše omenjeni portal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.