Kurtić izpadel, lisjakom uspel preobrat

Foto: Epa
Foto: Epa
Odigrane so bile povratne tekme četrtfinala Konferenčne lige.
Oglej si celoten članek

Grški PAOK iz Soluna, za katerega igra tudi slovenski reprezentant Jasmin Kurtić, je moral še drugič v tednu dni priznati premoč francoskemu Marseillu. Ta je danes v gosteh minimalno slavil (0:1) in napredoval s skupnim izidom 3:1.

Tokrat je edini zadetek na tekmi dosegel Dimitri Payet v 34. minuti. Kurtić je za grško ekipo odigral celo tekmo.

Liga Evropa Šok v Barceloni, Kampl v polfinalu

Feyenoord je na gostovanju v Pragi ugnal Slavio (1:3) in v polfinale napredoval s skupnim izidom 6:4. Po izenačenem prvem polčasu so Nizozemci v nadaljevanju dvakrat zadeli. Prva dva zadetka za goste je prispeval Cyriel Dessers.

Feyenoord se bo v polfinalu pomeril z Marseillem.

AS Roma je na Olimpicu uspela streti odpor norveškega moštva Bodø/Glimt. Rimljani so visoko slavili (4:0) in izničili zaostanek 2:1 s prvega srečanja. "Hat-trick" je uspel mlademu zvedniku Nicolu Zaniolu.

Prvi polfinalni tekmi bosta na sporedu 28. aprila, povratni 5. maja.

Leicester City je po remiju brez zadetkov v Angliji na povratni tekmi na stadionu Philips premagal PSV Eindhoven (1:2). Po vodstvu domačih po 45 minutah so "lisjaki" v končnici strli odpor gostov z goloma Jamesa Maddisona in Ricarda Pereire.

Konferenčna liga, četrtfinale (povratne tekme):

PAOK Solun - MARSEILLE 0:1 (0:1)  /1:2/
PSV Eindhoven - LEICESTER CITY 1:2 (1:0) /0:0/
AS ROMA - Bodø/Glimt 4:0 (3:0)  /1:2/
Slavia Praga - FEYENOORD ROTTERDAM 1:3 (1:1)  /3:3/

ABC - napredovali v polfinale
/X:Y/ - izid prve tekme

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.