Kurtić že zabil za Palermo

Foto: Žurnal24 Kurtić in Andjelković sta priložnost za dokazovanje dobila v drugem polčasu. (Fo
Jasmin Kurtić je na prijateljski tekmi z nižjeligašem Villbatejem zabil svoj prvi gol za Palermo. Pri visoki zmagi z 18:0 je prispeval zadetek za 7:0.
Oglej si celoten članek

Palermo je na pripravljalni tekmi pred obračunom Serie A s Sampdorio kar z 18:0 odpravil amatersko moštvo Villbate, po en zadetek pa sta prispevala Josip Iličić in Jasmin Kurtić.

Na tekmi so zaigrali vsi štirje Slovenci v dresu Palerma, strelec sedmih zadetkov v Serie A Iličić, ki je skupaj z Arminom Bačinovićem začel tekmo, je zadel za 3:0, Kurtić, ki je ob Sinišu Andjelkoviću v igro vstopil v drugem polčasu, pa je s svojim premiernim zadetkom povišal na 7:0. Kar sedem zadetkov je dosegel Massimo Maccarone, ki naj bi bil kljub poškodbi Mauricia Pinille še vedno naprodaj. Palermo je trenutno na lestvici italijanskega prvenstva šesti, zbral pa je 27 točk.

Nekdanjega nogometaša Kopra in novopečenega člana Genove Eneja Jeleniča pa je na nedeljskem treningu pozdravilo več kot tisoč navijačev!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.