Šport > Nogomet
18 ogledov

Kurtić že zabil za Palermo

Kurtić in Andjelković sta priložnost za dokazovanje dobila v drugem polčasu. (Fo Žurnal24 main
Jasmin Kurtić je na prijateljski tekmi z nižjeligašem Villbatejem zabil svoj prvi gol za Palermo. Pri visoki zmagi z 18:0 je prispeval zadetek za 7:0.

Palermo je na pripravljalni tekmi pred obračunom Serie A s Sampdorio kar z 18:0 odpravil amatersko moštvo Villbate, po en zadetek pa sta prispevala Josip Iličić in Jasmin Kurtić.

Na tekmi so zaigrali vsi štirje Slovenci v dresu Palerma, strelec sedmih zadetkov v Serie A Iličić, ki je skupaj z Arminom Bačinovićem začel tekmo, je zadel za 3:0, Kurtić, ki je ob Sinišu Andjelkoviću v igro vstopil v drugem polčasu, pa je s svojim premiernim zadetkom povišal na 7:0. Kar sedem zadetkov je dosegel Massimo Maccarone, ki naj bi bil kljub poškodbi Mauricia Pinille še vedno naprodaj. Palermo je trenutno na lestvici italijanskega prvenstva šesti, zbral pa je 27 točk.

Nekdanjega nogometaša Kopra in novopečenega člana Genove Eneja Jeleniča pa je na nedeljskem treningu pozdravilo več kot tisoč navijačev!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.