Kyrgios delil moralne nasvete: To je bilo kretensko

Foto: Epa Nick Kyrgios
Avstralec se je tokrat znašel na 'pravi' strani.
Oglej si celoten članek

Novica, da sta se na turnirju Adria Tour v Zadru s koronavirusom okužila Grigor Dimitrov in Borna Ćorić, je hitro zaokrožila v teniškem svetu, med tistimi, ki so vse skupaj pokomentirali pa se je oglasil tudi poredni fant avstralskega tenisa Nick Kyrgios.

"Kretenska odločitev je bila, da se nadaljuje s tem turnirjem. Fantje, želim vam hitro okrevanje, ampak to se dogaja, če se ne držite pravil. Ljudje, to ni šala," je preko twitterja moraliziral Avstralec, ki se je v preteklosti večkrat znašel na mestu tistega, ki so ga socialna omrežja označila za krivega početja neumnosti. 

Ob sporočilu Gorana Ivaniševića, ki je vodil turnir v Zadru, da se dvoboji ne bodo nadaljevali, pa je Kyrgios cinično pripomnil: "Čestitam, kakšno vodenje!"

Finale turnirja v Zadru, ki je tako kot tisti v Beogradu potekal pred polnimi tribunami, je bil odpovedan po novici, da je zbolel Dimitrov. Testirani so bili tudi ostali udeleženci, Novak Đoković se ni želel testirati na Hrvaškem in je odpotoval v domovino, med okuženimi se je znašel tudi Ćorić.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.